Sales

Salesbureau

Sales

Een van onze kernwaarden is attitude, omdat de juiste attitude leidt tot optimale sales-resultaten. Het salesbureau van SQAI is een gespecialiseerd onderdeel van ons marketingbureau. Het salesbureau is dan ook een gescheiden groep in een corporate sfeer waarbinnen verscheidene gespecialiseerde salesmanagers werkzaam zijn. Het team gebruikt verschillende promotie technieken.

Toch is sales een heel andere tak dan de marketing en promotie. Sales is een gesprek, promotie is een indirecte reclame in de vorm van flyers, commercials, etc. Verkoopmanagers noemen hun beroep vaak "een kunst" en zijn dan ook zeer toegewijd in het persoonlijk ontwikkelen en verbeteren van hun vaardigheden. Zij beseffen zich dat hun woorden prachtige overeenkomsten kunnen sluiten, maar ook kunnen zorgen voor minder fijne uitkomsten. Bewust van de ambiguïteit van hun spraak, kiezen zij zorgvuldig de woorden die zij gebruiken. In het Salesbureau van SQAI leert iedere nieuwkomer de fijne kneepjes van deze kunst. Ook worden uitmuntende prestaties gewaardeerd en beloond.

Het SQAI-salesbureau heeft als doel nieuwe interacties te laten ontstaan en de bestaande relaties tussen klant en verkoper te ontwikkelen en verbeteren. Het management is erop gebrand om het salesproces in stappen onder te delen. Hierdoor tracht ze de de effectiviteit van discrete verkoopprocessen te doen toenemen. Daarnaast is het van belang dat dit management de interacties tussen de processen versterkt. Dit heeft als doel dat de communicatie tussen de klant, de ondernemer en de manager blijft bloeien van vruchtbaarheid en positieve energie. De managers van SQAI zijn getraind om de energie in het gesprek te houden, of ze nu op de beurs staan, onderhandelen tussen verschillende bedrijven of hun vaardigheden elders inzetten.

Bent u geïnteresseerd in een vertegenwoordiger van SQAI? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u welkom heten en onder het genot van een kop koffie bespreken wat uw wensen zijn. Ook is het mogelijk dat wij een van onze contactpersonen naar u op weg sturen, zodat u gewoon uw eigen werk kunt blijven doen.

Wat u van een manager van SQAI verwacht, is wat wij bieden.

Sales is een gesprek, promotie is een indirecte reclame in de vorm van flyers, commercials, etc. Selling is considered by many to be a sort of persuading "art"

  • deur-aan-deur
  • business-to-business
  • beurs-hostess

Ons Salesbureau heeft als doel om de interactie tussen de klant en de verkoper te verbeteren. Ons salesmanagement is erop gebrand om het sales proces in stappen te verdelen en hierdoor de effectiviteit van discrete processen en de interacties tussen de processen.

Geïnteresseerd?
Neem contact op!