Promotion

Promotiebedrijf

Bij SQAI kunt u terecht voor iedere gewenste manier van promotie. Wij zijn als promotiebedrijf van alle markten thuis. Of u nu een snelle en creatieve guerrilla actie wilt, of een zorgvuldig geplande actie op een beurs, SQAI levert u de gewenste activiteiten met aanstekelijk enthousiasme.

Maak kennis met ons uiterst effectieve en toegewijde promotiebedrijf. Natuurlijk, u kunt uw eigen personeel inzetten voor de promotie van uw producten, maar vaak hebben zij hun handen al vol aan de voorbereiding, organisatie en de nazorg van evenementen en promotie-acties. SQAI kan u daarom veel werk uit handen nemen. Zodoende kunt u gewoon uw werk blijven doen, terwijl wij uw product op efficiënte wijze op de markt vertegenwoordigen.

Ons promotiebedrijf beschikt over promotors, gastheren en hostessen. Zij zijn geselecteerd op hun proactieve en extraverte houding. Zij stralen zowel zakelijkheid als vriendelijk uit en zijn makkelijk in het leggen van contact. SQAI selecteerd promotors vanuit heel Nederland en België, zodat wij makkelijk een actie kunnen uitvoeren waar u dat wilt. Ook is het mogelijk dat u een van onze promotieteams of gastheren of -vrouwen voor één dag inhuurt, of voor een paar weken. Onze inzet zal zijn zoals dat u uitkomt.Daarnaast zorgen de promotors van ons promotiebedrijf ervoor dat hun resultaten meetbaar zijn.

Natuurlijk zijn wij gespecialiseerd in iedere mogelijk denkbare vorm van promotie. Wij organiseren grootschalige bewustwording van datgene dat u op de markt wilt brengen, of dit nu een product, dienst of merk is. Ons promotiebedrijf zorgt voor een uitgestrekt en veelomvattend bereik waarbij zowel directe als indirecte verkooptechnieken worden gebruikt. Bij SQAI kijken wij niet naar regels, maar naar mogelijkheden. Zo heeft u gegarandeerd succes!

Geïnteresseerd?
Neem contact op!