Promotie

 

Promotie

Wijdverbreide naamsbekendheid dankzij SQAI promotie

Bij sqaigroup.nl is promotie niet alleen een woord. Het is een werkwoord, een sport. Net zoals sporters ieder aspect van hun leven inzetten om bij iedere wedstrijd op nummer één te komen, zo zet SQAI zich in om u leidend te maken op uw terrein. De juiste promotietechniek is daarbij de sleutel.

Het gevoel van onmisbaarheid. Behoefte. Verlangen. Emoties waar wij van SQAI graag op inspelen bij uw consumenten. Wanneer u naast promotie ook wilt dat wij u ondersteunen bij het opstellen van een marketingstrategie, kunt u het allerbeste verwachten. Ook kunnen wij zelf een heel plan voor u opstellen. Dankzij ons doorgewinterde sales team, kunnen wij u precies wijzen wat en wanneer een bepaalde strategie of methode het beste werkt.

PromotieAls SQAI werken wij niet met vier P’s, maar met zes. Personeel, product, proces, plaats, prijs en tot slot: promotie. Alhoewel promotie als onderdeel van de sales in de vier P’s genoemd wordt, komen de vijf voorgaande elementen zeker terug in de promotiefactor. Door op alle vijf deze fronten in te spelen, wordt iedere promotiecampagne zorgvuldig uitgebalanceerd.

Het team van SQAI weet niet van opgeven. Wij gaan verder waar een ander geen mogelijkheden meer ziet. SQAI is grensverleggend in haar innovatie en creativiteit. Dit is te danken aan de aandacht die wij aan het comfort en de persoonlijke ontwikkeling van onze managers en promotors schenken. Bij SQAI zijn we er ons namelijk an bewust dat promotie alleen in optimale conditie kan zijn, als de motors die haar aandrijven dit ook zijn.  Bij SQAI zorgen we voor voldoende uitdaging en plezier voor onze werknemers, waardoor zij beter presteren dan elders. Zij zullen uw producten en/of diensten ook altijd met uitbundige energie aan de man brengen. Of u nu borden, flyers, posters of face-to-face promotie wilt, of alle drie. Bij SQAI kunt u een opvallende, passende en bovenal effectieve campagne verwachten.