Over ons

Wie zijn wij?


"The SQAI is the limit"

Wij zijn SQAI Group. Wij leggen ons toe op het verzorgen van sales en promotionele activiteiten voor bedrijven en goede doelen. Dit brengen wij tot stand door middel van persoonlijke interactie met uw potentiële klanten. Hier gebruiken wij een aantal promotiemiddelen voor:
  • Deur-aan-deur-verkoop
  • Business-to-business
  • Beurs en hostess
  • Sampling en flyering
Wij geloven heilig in het gezegde: “The SQAI is the limit”. Hierbij is er een bewuste keuze gemaakt voor “SQAI” in plaats van “sky”. SQAI vertegenwoordigd namelijk onze kernwaarden. Maar waar staan deze dan voor?

Succes

Wij streven naar het maximaal haalbare succes voor onze opdrachtgever. Daarom werken wij samen met streng geselecteerde promotors. Wij geloven er namelijk in dat alleen talent, ware passie en toewijding, leiden tot werkelijk succes. Wij zien succes als een bestemming en de reis erheen kan alleen afgelegd worden door de juiste mensen op het juiste pad. Zij beoefenen hun functies met veel meer plezier en presteren dus ook vele malen beter dan anderen. Bovendien geloven wij dat sales het meest effectief is, als het wordt beoefend met passie en toewijding. Daarom wordt sales binnen SQAI beschouwt als een sport, waarin iedere individuele promotor probeert uit te blinken.

Quality

Wij geloven niet alleen in het streven naar het hoogst mogelijke kwantiteit, maar ook in het streven naar het leveren van de beste kwaliteit.

De kwaliteit van ons werk wordt gewaarborgd door onze jarenlange werkervaring binnen dit vakgebied. Wij beschikken over een doorgewinterd managementteam dat weet hoe zij hun werk doelgericht en effectief moet aanpakken.


Attitude

Hetgeen SQAI kenmerkt is de juiste sales attitude. De attitude waar wij niet weten van opgeven en veel verder gaan dan waar anderen zijn gestopt. Verkoopvaardigheden kunnen worden aangeleerd, maar de juiste sales attitude is aangeboren.

Daarom beschikken alle promotors binnen SQAI vanzelfsprekend over deze attitude en is dit wat ons bovendien van de rest onderscheidt.

Innovation

Wij willen beter blijven worden in wat wij doen en daarom staat voortdurende ontwikkeling bij ons centraal. Wij volgen permanent de ontwikkelingen binnen de salesindustrie en spelen hier proactief op in.

Bovendien zijn wij voortdurend bezig met het optimaliseren van onze dienstverlening en werken wij continu aan de ontwikkeling van onze promotors. Wij geloven er namelijk in dat er altijd ruimte is voor verbetering en grenzen altijd kunnen worden verlegd – the SQAI is the limit!

Geïnteresseerd?
Neem contact op!